home

het Manifest

actueel

CV van de Vlag

verhalen

Making Waves

koop de Vlag

Unda Foundation

ANBI

english

Bestuur

Comite van Aanbeveling

Juridische gegevens

Privacy beleid

UNDA FOUNDATION

Privacy beleid

Als u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief, bewaren we uw naam en emailadres om de nieuwsbrief te versturen. We bewaren de namen en emailadressen van onze abonnees alleen voor dit doeleinde.

Als u een Vlag, Pin of set Manchetknopen bestelt via onze website, gebruiken we uw data (naam, emailadres, postadres) alleen voor het verzenden van uw bestelling en voor het versturen van de nieuwsbrief.

De Unda Foundation zal elke aanvaardbare voorzorgsmaatregel in acht nemen om verlies, misbruik of manipulatie van door u verschafte informatie te voorkomen. We zullen nooit data verstrekken of verkopen aan andere partijen zonder uw toestemming.

Met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (GDPR) heeft u het recht om toegang te krijgen tot de persoonlijke data die we over u verzamelen. U kunt ons vragen om het bewaren van uw data te stoppen of u kunt uw data opvragen door een mail te sturen naar info@undafoundation.com. Als u nog vragen heeft over ons privacy beleid, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

We kunnen wijzigingen aanbrengen in dit privacy beleid. Als we iets belangrijks veranderen, zullen we dat aankondigen op de website.

2019 undafoundation