home

het Manifest

english

vormvlag2b1a

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2003

de Vlag is te koop

2002

boekomslag1
mei
VLAG VAN COMPASSIE
Æ

Nieuw Dakota en Making Waves

Op 2-3-4 juni vindt in Nieuw Dakota, centrum voor hedendaagse kunst in Amsterdam Noord, de eerste editie van Making Waves plaats, met verschillende kunstwerken en activiteiten rondom de Vlag van Compassie.

Making Waves 1 is georganiseerd door jonge makers en samengesteld door kunstenaars Didi Lehnhausen en Suzanne Bernhardt in samenwerking met Nieuw Dakota en de Unda Foundation. Tijdens dit weekend is er een tentoonstelling met een randprogrammering met verschillende performances, films, kunstwerken, lezingen, een rondetafelgesprek, een radioprogramma en een bijzondere diner te zien en te beleven.

Met al deze werken onderzoekt het Making Waves Team mogelijke manieren om verbindingen te maken met de stad en haar bewoners, en zij onderzoekt en toont hoe ethische vraagstukken, die gebonden zijn aan het begrip compassie, in onze wereld leven.

Vlag van Compassie is een open dynamisch kunstwerk zonder einde. Making Waves is een nomadische beweging rond Vlag van Compassie die telkens weer in een nieuw samenwerkingverband invloed probeert uit te oefenen op het bewustwordingsproces van ethische vraagstukken binnen de maatschappij.

Tijdens de samenwerking met Nieuw Dakota heeft het Making Waves Team jonge makers, Wave Makers, uitgenodigd werken te maken die verbonden zijn aan Vlag van Compassie.

In
het weekendprogramma zijn er werken te zien en te beleven van Suzanne Bernhardt, Loukie van Hasselt, Sarah Mei Herman, Rini Hurkmans, Tobias Karlsson, Didi Lehnhausen, Rosa Sijben & Margit Odems, RevÈ Terborg & Lucinda Wessels en Fabiola Veerman.

Het Making Waves Fundraising Diner wordt georganiseerd om Making Waves 1 mogelijk te maken.
 

MAKING WAVES

WEEKENDPROGRAMMA

THE WAVE MAKERS

MAKING WAVES DINER

MW
AR
HL
Manifesta
RTTM
VaramitraK

2019 © undafoundation